1200 ,- KR IGJEN TIL FRI FRAKT!

Gode matopplevelser siden 1994
Fri frakt fra 1200,-
Vi sender til hele Norge!
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Andalini

Etter mange års jobbing med å lage fersk pasta startet Arrigo Andalini sammen med sin venn Egletina Aleotti egen virksomhet; Pastificio Andalini, i sin hjemby Cento i Emilia. Noen år senere konverterte de fra å lage fersk pasta til å lage tørket pasta. Deretter fulgte mange år med innovasjon innen både terroir, utvalg og former, bruk av bronseverktøy med mer, og nå over 60 år senere fremstår Pastificio Andalini som en moderne produsent basert på gode tradisjoner.

Det er kun egg, vann og mel som brukes for å lage pasta men utvelgelsen av råvarene er nøkkelen til den gode kvaliteten Andalini leverer.

Filter
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Bilde av Tagliatelle Mezzane 250 g
Bilde av Aveno / Risoni
Bilde av Pappardelle 250 g
Bilde av Tagliatelle Mezzanelle 250 g
Bilde av Garganelli 500g