1200 ,- KR IGJEN TIL FRI FRAKT!

Gode matopplevelser siden 1994
Fri frakt fra 1200,-
Vi sender til hele Norge!
Til kassen
Totalt: 0

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

MonS – Fromager Affineur

«Mons fromager Affineur» er vår leverandør av franske kvalitetsoster. De kjøper ost fra alle de fremste franske ysteriene og modner de til perfeksjon i egne grotter. 

Filter
Opprinnelsesland
Lukk
Kategorier
Lukk
Pris
kr
-
kr
Filtrer
Bilde av Gabietou
80,-
Bilde av Lingot des Causses
Bilde av Petit Soumaintrain
Bilde av Fourme d'Ambert
Bilde av Auzanne Cendrée
Bilde av Selles sur Couffy
Bilde av Petit Reblochon
Bilde av Roquefort
89,-
Bilde av Camembert
179,-
Bilde av Mistralou BIO
Bilde av Etivaz d´Alpage
Bilde av Chällerhocker
-30%
Bilde av Buchette de Manon BIO
179,- 125,-
Bilde av St. Felicien
159,-
Bilde av Appenzeller Extra
Bilde av Chevre Buche
Bilde av Comté 24mnd
Bilde av Gruyère
69,-
Bilde av Raclette
69,-
Bilde av Comté 30mnd
Bilde av Morbier
55,-
Bilde av Brie de Meaux
Bilde av Chabichou du Poitou
Bilde av Brillat Savarin
Bilde av Comté AOP Reserve 40 mnd

Auvergnat ble startet i 1965 av Hubert og Rolande Mons. De startet med og selge ost på det lokale markedet og fra bil som gikk fra dør til dør. Kvaliteten og deres leting etter nye produkter sørget for et godt rykte. 

På 80-tallet når Hérve og Laurent, sønnene deres, begynte og jobbe med foreldrene vokste selskapet med åpning av nye butikker og utbygging av et modningslager i Saint Haon le Chatel. 
På 90-tallet ble Mons etterhvert viden kjent for sine kvalitetsprodukter og deres kunnskap. De får avtaler og serverer de beste restaurantene og ostebutikkene rundt i verden samt mange kongelige. For noen få år siden begynte de med eksport; et internasjonalt ønske; og selger nå til over 10 land i Europa, USA og Japan.

Auvergnat heter i dag Maison MonS – Fromager Affineur, som styres av Hérve Mons. Etter og ha jobbet med faren begynte Hérve og studere sammen med de berømte ostekremmerne Jacques Vernier og Christian Cantin.